Artikkelit jotka sisältää sanan 'Extractable nutrients'

Juha Saarinen. Kuivatus­lämpötilan vaikutus eri turvelajien uuttuviin pää- ja hivenravinteisiin sekä pH-lukuun.
English title: Effect of drying temperature on the extractable macro-and micronutrients and pH of different peat types.
Avainsanat: Extractable nutrients; peat chemistry; soil analysis
Tiivistelmä | Näytä lisätiedot | Artikkeli PDF-muodossa | Tekijä
Saarinen, J. 1989: Effect of drying temperature on the extractable macro-and micronutrients and pH of different peat types. (Tiivistelmä: Kuivatuslämpötilan vaikutus eri turvelajien uuttuviin pää- ja hivenravinteisiin sekä pH-lukuun. — Suo 40:149-153. Helsinki. ISSN 0039-5471 Increasing the drying temperature from 20 to 105°C decreased extractable iron and lowered pH but increased the extractable phosphorus. Changes in the extractability of other nutrients were negligible. The effect of drying temperature on different peat types was similar. Keywords: Extractable nutrients, peat chemistry, soil analysis
  • Saarinen, Agricultural Research Centre of Finland, Institute of Crop and Soil, Soil Science, SF-31600 Jokioinen, Finland Sähköposti: ei.tietoa@nn.oo (sähköposti)

Rekisteröidy
Click this link to register to Suo - Mires and peat.
Kirjaudu sisään
Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä, kirjaudu sisään tallentaaksesi valitsemasi artikkelit myöhempää käyttöä varten.
Ilmoitukset päivityksistä
Kirjautumalla saat tiedotteet uudesta julkaisusta
Valitsemasi artikkelit